avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract perioada determinata-concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract perioada determinata-concediu crestere copil

Buna seara. Sunt in concediu de creștere copil. Contractul meu de munca a fost pe perioada determinata. In data de 6.04.2017 acest contract a fost incheiat. Intrebarea mea este daca angajatorul trebuia sa prelungeasca acest contract sau sa il incheie asa cum a facut, tinand cont ca in data de 17.01.2017 contractul a fost suspendat ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: dana3329 , utilizator 09:19, 3 Iunie 2017
tocmai asta nu inteleg...v-am spus ca am primit un plic prin posta cu decizia cum ca incepand cu data de 8-04-2017 inceteaza contractul individual de munca conform art.56 lit i din Codul Muncii. Impreuna cu aceasta decizie mai primesc si Instiitarea prin care sunt informata ca, incepand cu data de 06-04-2017 inceteaza contractul individual de munca conform art 61 lit a Codul muncii
Solicitati lamuriri de la angajator sa va comunice care este decizia corecta de incetare a c.i.m. , respectiv sa va comunice decizia de revocare a celeilalte decizii.

Reveniti dupa primirea raspunsului cu detalii pe Forum .
am inteles. va multumesc frumos pentru raspunsuri. o sa revin cu detalii
Ma scuzati ca revin asa tarziu. Raspunsul a fost ca , decizia corecta este cea ca, contactul a fost incheiat de drept fara sanctiuni disciplinare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil contract perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Un salariat care are contract de munca determinat pana pe 31.03.2018 a solicitat concediu de creste copil de 2 ani incepand cu 01.10.2017. Cum trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata alinliliana alinliliana Buna ziua, Avem un angajat cu un contract de munca pe perioada determinata, mai exact expira pe data de 28.04.2012, in ultimile 4 luni a tot stat in ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere serviciu mirela ilinca mirela ilinca Buna ziua ,sunt in a 8 luna de ccc si in data de 1iulie 2017 imi expira contractul de munca,iar firma la care am lucrat o sa-mi inchida contractul,,e normal ... (vezi toată discuția)