avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interdictie de folosire a mostenirii fara dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interdictie de folosire a mostenirii fara dezbaterea succesiunii

Buna ziua! as vrea sa stiu daca se poate pune interdictie si cum impotriva unuia dintre mostenitori care de 4 ani foloseste numai el un teren, pe care se afla mostenitori mai multi dar nu au deschis succesiunea( o parte dintre ei nu sunt in tara). mentionez ca cel care foloseste terenul o face abuziv fara acordul celorlalti.
Cel mai recent răspuns: AliaXa , utilizator 01:43, 9 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câți ani sunt în drept pentru a moșteni o avere? sora bunicii a decedat acum 24 de ani dar nu s-a dezbătut succesiunea bvz_01 bvz_01 Salut. Deci care e povestea si intrebarea mea, sora bunicii a decedat 24 ani in urma, iar toata averea care a avut-o, nu a mostenit-o nimeni dintre rude (casa, ... (vezi toată discuția)
Am fost obligați să facem cerere de dezbatere a succesiunii când am ridicat certificatele de deces. este obligatoriu să mergem acum la notar? Anagiorgiana Anagiorgiana Buna ziua,sunt Coman Ana din Constanța.Am o problema in legătură cu o succesiune în urmă decesului părinților.Parintii mei au murit amândoi în ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire - obligatie de plata taxe pe proprietate ionutpopescu888 ionutpopescu888 Am primit recent o cerere de plata a taxelor pe proprietate (un teren arabil) catre stat. Terenul respectiv, in acte, nu-mi apartine. Este al unei rude de-ale ... (vezi toată discuția)