legally a scris:
Cereti proprietarului apartamentului in care locuiti sa rezolva aceasta problema, in caz contrar, sa va micsoreze chiria , datorita faptului ca sunteti nevoita sa ascultati toata ziua acele persoane debitand cine stie ce. Sau, pur si simplu, daca bancile se pot muta de acolo, chemati niste prieteni intr-o seara si mutati-le ceva mai incolo. Nu cred ca veti fi in vreun fel sanctionata, aveti dreptul la liniste, din cate stiu, ca regula incetatenita in cadrul asociatiilor de locatari, de proprietari, exista un program de liniste si odihna, cuprins intre orele 13-17 si 22-8.Dealtfel si in lege se mentioneaza acest din urma interval orar de liniste.
:D
In legea 61/1991 privind linistea si ordinea publica intervalul orar de respectare a linistii este 22-08, interval pe care respectivii cetateni il respecta din spusele dvs incepand discutiile la ora 9 dimineata si incheiandu-le in jurul orelor 21! oamenii sunt foarte constiinciosi si respecta intocmai legea!
Referitor la acea asa-zisa cutuma cu intervalul 13-17 asta era cand eram eu copil mic si oricum nefiind prevazuta de lege este ca si cum nu ar exista! Varianta cu apa imi pare ca un bumerang ...ar insemna sa va gasiti geamurile pline de oua sau rosii!B-) Nu aruncati paie pe foc! Gasiti calea amiabila de dialog si veti ajunge mai repede la un rezultat pozitiv!
BAFTA!
=D>