avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune in Cipru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune in Cipru

as vrea sa stiu ce as putea face daca am.fost batut la.locul.de munca de catre un coleg ruda cu patronul? Muncesc in Cipru de 1 an de zile, dar nu stiu ce as putea face in cazul asta si unde ar trebui sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:58, 9 Aprilie 2017
Unde sa va adresati: la Politia de acolo. Insa daca nu va arde de cuvantul lui contra cuvantului dvs. si are dreptate cine plateste un avocat mai bun, mai bine o lasati balta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problema. dazanna dazanna unchiul meu este body-guard la o discoteca.intr-o seara el si colegul lui au avut o altercatie cu 2 scandalagii,din care unchiul meu s-a ales cu ceva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - recuperare salariu elisa2012 elisa2012 Buna ziua..nu stiu cu ce sa incep...am nevoie de un sfat urgent..eu nu locuiesc in tara,momentan sunt in cypru..am lucrat la un restaurant in urma cu o luna ... (vezi toată discuția)
Agresiune, nevinovat, ajutor naurel naurel Buna ziua, Am urmatoarea problema: in luna februarie anul curent ma aflam cu un coleg la un fast-food unde cand am iesit afara am fost atacati de un individ! ... (vezi toată discuția)