avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investiție pe proprietatea altei persoane
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investiție pe proprietatea altei persoane

Buna ziua,

Am și eu o mica nelămurire în privința construirii unui imobil pe proprietatea altei persoane.
De 3 ani stau cu o fata, intre timp ne.am logodit, și am luat decizia să ne mutăm acasă la ea și să începem a ne construi o casa. Daca eu, investitorul, in aceea casa suport toate materialele și manopera și se ajunge vre-o data la neînțelegere, cum as putea să îmi recuperez investiția sau casa.
Problemă ar fi că încă nu am/avem actele deoarece tatăl ei a murit de ceva ani, nu îmi permit momentan până la finalizarea construcției sa fac și actele. Casa a fost ridicata( 2 camere, la rosu) iar eu am venit cu finalizarea ei, plus alte anexe aduse acesteia(ex: baie, terasa, cămin hidrofor s.a).
Cel mai recent răspuns: Mario.Marius , utilizator 11:59, 9 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție pe proprietatea altei persoane Mario.Marius Mario.Marius Buna ziua, Am și eu o mica nelămurire în privința construirii unui imobil pe proprietatea altei persoane. De 3 ani stau cu o fata, intre timp ne.am ... (vezi toată discuția)
Mostenire marilena123 marilena123 buna ziua! va deranjez si eu cu o intrebare! eu cu sotul meu locuim la socrii iar acum vrem sa ne mutam! in timpul cat am locuit la dansi am construi anexa la ... (vezi toată discuția)
Escrocherie imobiliara mirion mirion buna ziua. as dori sa aflu ce sanse de castig as avea in instanta cu urmatorul caz: in anul 2007 am cazut de acord cu matusa sotului meu, pe vremea aceea ... (vezi toată discuția)