avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua. tatal meu a decedat in 16 dec 2006 si pana la ora actuala nu sa dezbatut mostenirea.intre timp 2 din fratii mei sunt in strainatate si nu pot veni la dezbatere, pot sa mearga la ambasada sa o imputerniceasca pe mama noastra sa ii reprezinte la dezbaterea mostenirii? multumesc
Cel mai recent răspuns: mihni , utilizator 16:09, 10 Aprilie 2017
Da, pot, numai la Ambasada sau Consulat.
Daca au pretentii la mostenire, o pot imputernici pe mama printr-o procura, sa ii reprezinte la dezbaterea succesiunii tatalui.
Daca nu au nici un fel de pretentie la absolut nimic, pot da declaratii de renuntare.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire disputata kubolens kubolens Buna ziua, O doamna care este cetatean american, dar nascuta in Romania, din parinti romani ma roaga sa o ajut in urmatoarea speta: tatal dumneaei a decedat ... (vezi toată discuția)
Se dezbate mostenirea sau nu? Georgianand Georgianand Mama decedata, tata recasatorit (urmeaza sa divorteze) si 4 copii.. dupa moartea mamei, mostenirea nu s-a dezbatut iar acum tatal vrea sa ii faca contract de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire intre frati izabi izabi va rog sa ma ajutati cu o problema.Sora mea a decedat ,si am fost 4 frati,din care eu am ramas singurul supravietuitor,Toti avem copii,numai ea ,cea ... (vezi toată discuția)