avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren Ploiesti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren Ploiesti

Buna ziua,

Tatal meu a mostenit de la mama sa un teren in Ploiesti care a fost luat abuziv de cate guvernul comunist, fara despagubiri. In '95 proeprietara (bunica mea) a depus o cerere in instanta de restituire care a fost respinsa. Aceea a fost singura actiune care s-a luat in vederea recuperarii prejudiciului. Tatal meu este decedat si doresc sa stiu daca eu impreuna cu mama mea, in calitate de unici mostenitori ai tatalui meu, mai putem obtine despagubiri. Va multumesc.
Da, insa ar trebui sa analizam dosarul dvs.( actele care le aveti in legatura cu aceasta intentie de retrocedare) Daca doriti ajutor va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mesageria privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exproriere Dana44 Dana44 Buna ziua ! Bunicilor le-a fost demolată casa înainte de revoluție. Au primit in schimb un apartament. După decesul acestora nu a putut beneficia ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand apartament cu probleme juridice AnaMariaBogdan AnaMariaBogdan Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea are mostenire de la bunica mea decedata un apartament cu trei camere, care are doi ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate simircea simircea Buna ziua, Iata pe scurt urmatoarea situatie: bunicii mei aveau in 1948 un teren de 300m2; comunistii le-au luat 100m2; prin anii '60 bunica mea ramasa ... (vezi toată discuția)