avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatie

Buna ziua,
Luna trecuta am facut o petitie care Itm Braila pentru faptul ca la in momentul in care am incheiat activitatea la fost loc de munca nu mi s-a facut compensarea in bani a zilelor de concediul de odihna. Astazi am primit raspuns de la itm prin care inspectorii au fost in control la fostul loc de munca si ca dansii le-a demonstrat faptul ca mi-ai trimis prin mandat postal banii cuveniti. Lucru astea este fals. Eu nu am primit nici un ban de la dansii. nu stiu cum am facut dovada ei . Vreau sa merg mai departe si sa vad documentul prin care ei pretind acest lucru. Vreau sa stiu cum sa procedez. Nu vreau sa las lucrurile asa. Va multumesc! o zi buna!
Cel mai recent răspuns: GeaninaH , utilizator 08:23, 11 Aprilie 2017
Mergeti la societate si solicitati sa va faca dovada ca au trimis banii prin mandat postal sau actionati in instanta pe fostul angajator.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca ioan-s ioan-s Buna seara.Am nevoie de cateva sfaturi.La 1 sept. s-a inchis magazinul unde lucram.Pana la 30 sept.salariile pe luna august nu le-am primit si nici celelalte ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)
Restructurare post 3l3na 3l3na buna ziua, lucrea de un an, iar momentan din cauze economice postul pe care lucrez (secretara)a fost restructurat. stiu caam dreptul la un salar ... (vezi toată discuția)