avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU

Buna ziua,
In urma cu o luna am fost implicat intr-un accident auto care sa soldat cu avarierea celor 2 masini. In urma constatarilor facute de catre agentul de politie celalalt conducator auto a fost gasit vinovat, am vazut pe portalul judecatoriei ca acesta a contestat procesul verbal si as vrea sa stiu in cazul in care nu depun o cerere de interventie in interes propriu pot sa contest in cazul in care este anulat procesul verbal(tin sa precizez ca eu am beneficiat de asigurarea celui gasit vinovat)?
In cazul in care este necesar sa fac aceasta cerere de interventie, imi puteti spune va rog cum trebuie formulata aceasta?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:05, 11 Aprilie 2017
Poate interventie in interesul politiei, ca sa se respinga plangerea contestatorului, nu interventie in interes propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cistigat in instanta ce urmeaza acum? danielluca danielluca Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime rezultatul fiind dor avarierea automobilelor. In procesul verbal intocmit am fost consemnat ca fiind ... (vezi toată discuția)
Accident auto - pv emis de politie anulat de instanta ( cum se stabileste culpa ?) ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, In urma unui accident auto in care au fost implicate doua autoturisme s-a intocmit de catre politie PV in care se specifica trecerea ... (vezi toată discuția)
Indrumarea d-voastra e de folos cypyk cypyk in urma cu doua zile un prieten a avut un accident rutier soldat cu raniti nefiind el vinovatul de producerea accidentului. specific ca persoanele ranite in ... (vezi toată discuția)