avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs ordonanta presedintiala

buna seara am o nelamurire legat de procesul care il am cu fostul concubin pentru custodia copilului.am cerut ordonanta prezidentiala si mi sa respins si am facut recurs. la cat timp se face recursul ca a trecut deja o luna de cand am facut de fapt asa mia zis dnul avocat ca a facut recurs dar nu stiu ce sa cred.am platit 1000 lei pentru recurs
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2017
giulya93, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:45, 11 Aprilie 2017
Intraţi pe site-ul Just.ro, pe pagina Tribunalului de care aparţineţi şi tastaţi numărul dosarului, vedeţi ce scrie acolo.
Pana se transfera dusarul de la instanta de fond la cea superioara care judeca recursul,dureaza.Pe site-ul judecatoriei veti putea verifica la dosarul respectiv data de declarare a recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura predare permis conducere dupa pierdere recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, Am aflat ieri pe portalul just.ro ca mi-a fost respins ca nefondat recursul la o plangere contraventionala pentru suspendare permis 30 zile. Nu ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca dosarul meu e pe rol? vanea13 vanea13 Cum pot alfa daca figurez intr-un dosar de judecata???Am apelat la un intermediar p-u obtinerea cetateniei romine prin judecata(sint din R Moldova)...insa nu ... (vezi toată discuția)
Recurs sau nu..!!! LYLA LYLA VA ROG SA IMI DATI UN SFAT CUM POT GASI PE INTERNET LISTA DE LA GALATI SA STIU DACA FOSTUL SOT A DESCHIS RECURS...DUPA APEL...LA UN PROCES DE DIVORT . (vezi toată discuția)