Tocmai am fost sunata din nou...si amenintata de fostul meu prieten. Tin sa mentionez faptul ca am fost batuta,hartuita de el (urmarita) si amenintata de nenumarate ori. Imi este frica sa merg la poliție si nu stiu ce sa fac. Am niste ovezi...inregistrari in care imi spune ac "oricum te execut" sau " ai are grija.de tine de acum" ,ai sa vezi cine sunt euu,jocul a inceput"..Lui nu ii este frica deloc de justitie si este capabil de orice. Va rog sa ma ajutati cu un sfat cat se poate de repede pentru ca imi este foarte frica de el.
Mergeti la politie/parchet sa depuneti plangerea penala. Aveti dreptul sa depuneti o cerere motivată la procuror pentru autorizarea interceptării/inregistrarii comunicaţiilor si a oricaror tipuri de comunicări efectuate de dvs prin orice mijloc de comunicare.
Daca aveti traumatisme mergeti si la IML pentru CML.
Si eu sunt de parere ca inevitabil ar trebui depusa o plangere penala.Altfel nu veti rezolva nimic si nici nu ati avea cum...
Vorbiti cu politistii sa va ajute.
Dreptate
Justm3dee
Sunt o tânără in varsta de 19 ani. Sunt amenintata si santajata de fostul iubit. Tin sa precizez faptul ca am fost batuta de nenumarate ori de el si mereu ... (vezi toată discuția)
Agresiune
geta1169
Buna seara, as dori un sfat, va rog !
Ma numesc Geta si de cateva luni ma vad cu un barbat cu care ma impac si ma despart periodic.
Ma despart datorita ... (vezi toată discuția)