avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imi pot recupera banii imprumutati?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imi pot recupera banii imprumutati?

Buna dimineata, saptamana trecuta tatal fostului concubin mi-a cerut imprumut suma de 4000 de euro spunandu-mi ca mi-i va restitui banii saptamana aceasta. El nefiind in tara am facut act notarial cu fostul meu concubin. Ieri cand a venit vorba de bani mi-a spus ca imi multumeste pentru cadoul facut si ne vom judeca pentru ca nu are nici un bun pe numele lui si nu am ce sa ai fac.Mentionez ca are o masina cu numere de bulgaria care tot de mine este luata. Am avut discutii si pe tema asta pentru ca trebuia sa imi inapoieze banii dar nu a facut-o. Singura proba aici este faptul ca recunoaste pe facebook ca banii sunt de la mine. Va rog sa imi spuneti ce sanse am in a-mi recupera banii. Multumesc.
Sunt sanse daca aveti pe ce sa il executati.
Și nu prea aveți pe ce ca nu e proprietar al mașinii.
Salariu are?
Ce ati scris în contract?
Puteți sa ii faceți plângere penala pt abuz de incredere în dauna creditorului.
Făceți-vă probe ca a avut intenția de a va păcăli, ca a încheiat contractul neavând intenția sa vi-i dea înapoi.
Cu taica-su ați vorbit?
In penal nu vad nicio sansa reala atata timp cat exista un contract de imprumut, din practica va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou autoturism PinteaS PinteaS Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism. Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii pierduti deea11 deea11 In 2010 luna octombrie, sotul meu a incredintat 1500 euro unor prieteni de familie foarte buni,in ajutorul de a cumpara o masina din Belgia, noi nu stiind ca ... (vezi toată discuția)
Lipsa fiscal auto Adrian_Gorj Adrian_Gorj In mare parte stiu ce am de facut, dar vreau sa vad si parerea voastra : Acum un an, am achizitionat un auto contract V-C. Cum s-au desfasurar lucrurile : ... (vezi toată discuția)