avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de munca perioada determinata

Buna ziua,

Daca mi se suspenda contractul de munca pentru concediu crestere copil pe o perioada de doi ani, iar in locul meu altcineva ocupa postul, contractul noului angajat pe ce perioada se incheie? Pe 2 ani, perioada in care contractul meu este suspendat, un an, sau perioada nederminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 11 Aprilie 2017
pentru perioada in care dvs. lipsiti
Ati mai deschis un topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ccc Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Daca mi se suspenda contractul de munca pentru concediu crestere copil pe o perioada de doi ani, iar in locul meu altcineva ocupa postul, ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie ccc montemonte70 montemonte70 Buna ziua mai sunt in prenatal pana pe 3 octombrie 2014 dupa care seful meu vrea sa imi incheie contractul pe perioada nedeterminata...pot sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca virgil25_2009 virgil25_2009 buna seara, in anul 2009 am primit o decizie in care se specifica ca incepand cu data de 01 09 2009 conf art 41 voi ocupa o alta functie la o alta subunitate ... (vezi toată discuția)