avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transfer marfa de pe IF pe SC
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transfer marfa de pe IF pe SC

Buna ziua!In prezent am o Inteprindere Familiala si doresc sa deschid o Societate Comerciala , cele 2 sa functioneze in paralel o perioada de timp.Pot face transferul unor stocuri de marfa de pe IF pe SC?Daca da,prin vinzare/cum?Vinzarea trebuie facuta la pretul cu care este inregistrata marfa sau poate fi facuta la un alt pret?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:13, 11 Aprilie 2017
Se poate vinde catre SC la acelasi pret sau la un pret mai mic, avand in vedere ca se face lichidare de stoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare sau suspendare srl MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua!Detin un SRL de care nu ma mai pot ocupa deoarece am adus pe lume de curand un copilas.Nu stiu ce pot face cu societatea ,mai ales ca mai am marfa in ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara-pot vinde stocul? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Rog din suflet colegii mai experimentati sa ma indrume si pe mine: un SRL cu 2 asociati intra in dizolvare cu lichidare voluntara fara numire de ... (vezi toată discuția)