avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la domiciliu

Buna seara
La firma unde lucrez (in confectii) se are in vedere ca salariatele sa lucreze la domiciliu. Am citit in Codul muncii ca trebuie incheiat un contract de munca la fel ca cel actual, dar in care se va adauga si mentiunea ca se lucreaza la domiciliu...si altele..art 108-110. Ele au CIM pe durata nedeterminata norma intreaga. Cum trebuie sa procedez daca se va alege munca la domiciliu? Incetez CIM actual si fac altul nou cu munca la domiciliu in aceleasi conditii, adica trimitere in Revisal cel tarziu cu 1 zi inainte de inceperea activitatii? Cum se face plata? Cum le evidentiez in state si in declaratia 112? Trebuie facuta fisa de post, dar de evaluare? Tichete am inteles ca nu vor primi daca nu lucreaza la sediul angajatorului.
va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:22, 12 Aprilie 2017
1. Daca se va alege munca la domiciliu, atunci puteti inceta vechiul c.i.m. si incheia unul nou cu munca la domiciliu.

2. Transmiterea Revisal-ului se va face cel mai tarziu cu o zi lucratoare anterioara celei in care incepe activitatea.

3. Plata se face lunar ca si orice alt tip de c.i.m. Se intocmesc state de plata.

4. Se va intocmi fisa de post , fise de evaluare - c.i.m. va cuprinde si criteriile de evaluare.

5. Se pot acorda si tichete de masa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta, avem o filiala in Cluj, se doreste ca o angajata de acolo sa fie transferata la o alta firma dar care nu are filiala in Cluj ... (vezi toată discuția)
Cim cu munca la domiciliu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua , Nu am ami avut ac. situatie - si nu stiu cum sa procedez .... in revisal nu mi permite modificarea ... sau nu stiu eu sa o fac. Persoana este ... (vezi toată discuția)
Cotract de munca perioada de proba camicami camicami Daca o societate angajeaza o persoana in perioada de proba de o luna,ce fel de contract de munca trebuie sa intocmeasca ?Contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)