avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea acoperis bloc!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea acoperis bloc!

Locuiesc la ultimul etaj si imi ploua in apartament!Ceilalti proprietari refuza sa si plateasca cota parte ce le revine pentru izolarea acoperisului rizindu mi in fata spunindu mi ca lor nu le ploua!Cum as putea proceda legal ca sa pot sa mi recuperez bani de fiecare dintre ei tinind cont ca sunt nevoita momentan sa suport toate cheltuielile altfel ramin inca citiva ani ploundu mi in casa!Va multumesc pentru intelegerea DVS!Specific ca administratoarea si conducerea asociatiei de locatari refuza sa se implice spunindu mi sa ne organizam si rezolvam singuri problema!Multumesc
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 20:09, 5 Mai 2017
dar daca as efectua hidroizolatia singura as avea dreptul sa devin proprietara in contul sumei investite pe cota parte de uscatorie care este proprietatea noastra comuna?
cum ar trebui sa procedez legal?
Urmati pasii aratati de Domnul dan_crihan si in plus trebuie sa aveti cel putin un martor si cat mai multe fotografii .
Un avocat bun , bani si rabdare pana va recuperati suma pentru reparatii unde puteti solicita si daune .
Nu am inteles bine : sunteti asociatie de proprietari sau de locatari ?
de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie acoperis bloc ivanvintilica ivanvintilica Daca pe o scara de bloc cu 20 apartamente si 4 tronsoane,un apartament are probleme cu izolatia acoperisului, cum trebuie procedat legal, sa se faca reparatia? ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc adrian_09 adrian_09 Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc iar in urma caderilor mari de zapada acopreisul acestuia s-a rupt, eu avand infiltratii considerabile de apa in ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis Acoperis Acoperis De peste cativa ani buni am probleme cu hidroizolatia blocului-locuiesc la etajul 4.Cum pot obliga asociatia de locatari,administratorul plus locatorii din ... (vezi toată discuția)