avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare apartament

Buna ziua,vreau sa cumpar un ap prin prima casa. Pt ap exista un ctr de vanz-cump, dar CF-ul a ramas pe proprietarul initial nu pe cel pe care este acum ctr de vanzare-cumparare. Este acest lucru ok pt dosarul prima casa, imi va fi acceptat de banca sau va fi respins ? Si ulterior eu cum il voi putea intabula pe mine ?
Cel mai recent răspuns: alexandrak , utilizator 16:27, 15 Aprilie 2017
Atat timp cat vanzatorul nu figureaza drept proprietar al bunului imobil-aspect care va fi evidentiat in extrasul de informare de la cadastru,atat banca cat si fondul de garantare vor respinge dosarul
actualul proprietar, daca chiar nu exista intabularea (lucru de care ma indoiesc, cel putin de prin 1995 incoace neputand sa se vanda imobile fara sa fie intabulate automat de catre notar, dupa semnare), merge la CF si cu contractul sau, intabuleaza
Multumesc de ajutor. Am fost si la banca si am primit acelas raspuns ca cel oferit de dvs. Am luat legatura cu proprietarul si am solicitat intabularea daca doresta sa isi vanda ap. Acum astept sa iasa noul CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doi proprietari pe acelasi teren provenit de la acelasi autor zaineadumitra zaineadumitra Pe 28/02/2012 se judeca fondul -\"obligatie de a face\",sunt primul intabulat dar am inteles ca nu se merge pe lg 7/96 ci pe cod civil.Ambele titluri provin de ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin credit prima casa marian_coanda marian_coanda Buna seara, Vreau sa achizitionez un imobil prin programul Prima Casa>Am ajuns la o intelegere de principiu cu proprietarul , dar aici apare o mica ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa efectuata in anul 2006 - imobil neintabulat alexandrasive alexandrasive buna ziua, prin agentie imobiliara am gasit o casa veche cu teren pe care am dori sa o cumparam. Am studiat actele de la proprietara si am observat o ... (vezi toată discuția)