avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rol fiscal

Buna ziua detin un act de propietate pt o casa formata din 5 camere ,bucatarie ,si anexa , in cartea funciara mi-au fost intabulate in anul 2007 doar casa fara bucatarie si anexa .Am solicitat o reactualizare a cadastrului ,dar din masuratori reiese exact ce am in acte ,la rolul fiscal platesc dor pe casa impozit conform cartii funciare si nu conform actului de propietate . Pot cere o rectificare a rolului conform actului de propietate deoarece imi sunt necesare la reactualizarea cadastrului
Cel mai recent răspuns: fordfiesta , utilizator 13:22, 19 Aprilie 2017
Nu ma poate ajuta nimeni ?
V a rog un rasp la aceasta prob?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea de rol dupa succesiune mariusl mariusl 1 in urma succesiunii au rezultat 2 categorii de bunuri pentru copii si sotie decedat : - cu drept de proprietate: total (teren1,2 ,casa-teren3) ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa mireladalidis mireladalidis Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta dar studiind cf-ul vanzatorului am constatat o mare nepotrivire intre ceea ce exista si ceea ce apare in cf. ... (vezi toată discuția)
Respingere cadastru - rog indrumare miraro miraro Respingerea cadastului se face cu motivarea: 1- configuratia constructiei difera de cea din planul de incadrare sc.1:500,descrierea acesteia fiind una ... (vezi toată discuția)