avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa calitatii procesual pasive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa calitatii procesual pasive

Buna ziua,

Am contestat un proces verbal. In plangerea mea ceream anularea procesului verbal si restituirea sumei de 250 lei (250 lei fiind achitarea de 50% din cumulul amenzii).
Presedinta a mai deschis un dosar pentru disjungere pretentii. In primul dosar IJP nu mi-au adus nici o proba in sprijinul faptelor comise si am castigat, procesul verbal fiind inlocuit cu un avertisment.
In al 2-lea dosar in care ceream banii platiti pentru amenda, presedinta mi-a respins cererea pe motivul invocat de IPJ este lipsa calitatii procesual pasive
Vreau sa fac recurs in momentul aparitiei hotararii. Ce articol de lege ar trebui sa invoc sau cum ar trebui facut ca sa atac lipsa calitatii procesuale pasive (tinand cont ca in primul dosar nu au putut sa-mi aduca nici o proba pentru sustinerea P.V.) pentru recuperarea amenzii auto platita la primarie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalinorzan , utilizator 00:40, 14 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala instanta - chemarea in judecata trimisa gresit la alta institutie anti77 anti77 Am atacat un proces verbal de contraventie emisa de primaria din comuna X, iar acesta instanta o directionat-o gresit catre Inspectoratul Judetean de Politie. ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala aurelbroscaru aurelbroscaru Am fost oprit de masina pol rutiere,in momentul cand vroiam sa garez masina in curte, cerandu-mi-se actele. Mi s-a intocmit p.v. contraventional pentru ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)