avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere copil

Buna ziua ,
Sora mea este insarcinata , luna trecuta a facut cununia civila iar in iulie urmeaza sa nasca.

Soltul ei a primit o oferta de munca in Germania dar daca pleaca nu stie daca va primi liber sa vina sa-si recunoasca copilul.

Dat fiind faptul ca sunt casatoriti se va trece din oficiu numele sau la numele tatalui sau trebuie sa mearga personal pentru a face acest lucru ?
Daca va trebui sa-l recunoasca personal , exista posibilitatea de a face un act notarial inainte sa plece din tara sau orice altceva prin care numele sau sa fie trecut pe certificat ?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2017
Irinaluciana17, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:13, 14 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu e nevoie sa il recunoasca, ,erge sa il declare cu buletinul si certificatul de casatorie plus ala constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! urmează să mă căsătoresc cu un cetățean neamt, ... DaniRRM DaniRRM Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un cetățean neamt, eu am o fetiță de 3 anișori care nu a fost recunoscută de tatăl ei care ne-a părăsit ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie mama in certificatul copilului! Tomoiaga Alexandra Tomoiaga Alexandra Buna ziua. Eu sunt in Germania si urmeaza sa nasc in cateva saptamani. Problema este ca nu sunt inca cununata cu tatal biologic pentru ca am avut probleme cu ... (vezi toată discuția)
Mama minora, nu vrea sa aiba de a face cu tatal Emanuel1992 Emanuel1992 Buna ziua,am o intrebare la dvs. Sora mea (minora fiind) a ramas gravida(anul acesta in februarie,atunci avand 15 ani si 10 luni,iar el 18 ani) cu prietenul ... (vezi toată discuția)