avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un cetățean neamt, ...

Bună ziua! Urmează să mă căsătoresc cu un cetățean neamt, eu am o fetiță de 3 anișori care nu a fost recunoscută de tatăl ei care ne-a părăsit când eram însărcinată în cinci luni. Nu am căutat niciodată să o recunoască probabil din orgoliu. Acum însă viitorul meu soț care este român dar locuiește de mult în Germania și mai are doar cetățenie germană vrea ca după ce ne căsătorim să o treacă pe numele lui. Care sunt metodele? Trebuie să o adopte sau poate să meargă și să declare ca este copilul lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 20 Decembrie 2023
Sa o adopte, e cale mai grea, dar e cea corecta și trainica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgenta de raspuns-dreptul tatalui catia29 catia29 Nu sunt casatorita cu tatal fetitei mele( 5 luni) . Fata este pe numele meu dar este recunoscuta de tatal ei. Intrebarea mea este poate fi infiata de viitorul ... (vezi toată discuția)
Custodie lzr_delya lzr_delya sora mea are 27 de ani, are o fetita de 5 anisori, tatal fetei are 43 de ani , neangajat locuieste in germania .....fiind si cetatean acolo!Ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Casatorie anterioara utilizator4820 utilizator4820 buna, am o mare problema. sotul meu mi-a zis de cateva ori ca a mai fost casatorit odata... si parea foarte serios. apoi nu a mai recunoscut, si mi-a zis ca ... (vezi toată discuția)