Buna ziua,
As dori sa stiu cine va ramine mostenitor al apartamentului care e jumatate al meu si jumatate al mamei. Tatal meu a murit iar fratele meu a murit si el dar are un fiu.
Cumnata mea imi spune ca la moartea mamei eu voi detine doar 75% iar nepotul 25%.
Eu am fost infiata cu drepturi depline de tatal meu si nu sint alti copii. Fratele meu e din prima casatorie a mamei.
Va multumes
Va multumesc pentru raspuns. Succesiunea s-a facut. Acum vrem sa vindem apartamentul si sa cumparam ceva mai frumos dar nu stiu cum sa intocmesc actele pentru nu a avea complicatii la moartea mamei. Nepotul meu imi spune ca el imi da scrisoare prin care renunta la partea lui dar lucrurile se pot schimba oricind.
Fratele meu nu a fost infiat. El a ramas cu tatal nostru natural. Nu stiu daca asta schimba situatia. As vrea sa stiu pt. ca atunci as sti ce am de facut.
Buna ziua,
Ce inseamna un contract de intretinere . Banuiesc sume adresate pentru intretinerea unei persoane.
As dori sa stiu daca in afara de jumatate din apartament nepotul meu va mosteni orice alta parte din bunuri sau conturi bancare.
Va multumesc
Mostenire
fulgisordenea
buna seara,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Lamurire
mariana 49
Buna ziua. Am si eu cateva intrebari la care astept si eu un raspuns. Mi-a decedat mama iar noi suntem 3 frati din care unul a fost infiiat de catre bunica din ... (vezi toată discuția)