avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Denuntare unilaterala contract vanzare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Denuntare unilaterala contract vanzare

Parintii mei au fost pacaliti in urma unei prezentari a unor aparate de masaj pentru pensionari. As dori sa incerc sa recuperez o suma de 3000ron returnand produsele cumparate. Contractul este incheiat in ziua de 12.04. Ma astept sa nu raspunda la numarul trecut in datele de contact.

Care este procedura pentru a solicita returnarea produselor ? Trebuie sa adresez o solicitare standard firmei la adresa trecuta in contract ? Cate zile de la incheierea contractului am disponibile pentru trimiterea solicitarii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:53, 15 Aprilie 2017

Cititi cu atentie conditiile contractual asumate de catre parti in care se pot returna bunurile
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse didona45 didona45 Buna ziua, am si eu o problema bunicul (83 ani) meu a fost pacalit de o firma SPS MEDICAL unde a semnat un contract pentru achizitionarea a 2 aparate medicale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract scufitaverde scufitaverde Buna ziua, Cum se poate rezilia un contract, facut de mama mea (pensionar), cu o firma care vinde niste produse cu mult mai scumpe decat exista pretul pietei. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valy_c valy_c Am o intrebare si va rog sa ma ajutati. Am incheiat un contract de prestari servicii pt izolatie bloc cu o persoana fizica,la care am dat un avans de 1500 ... (vezi toată discuția)