avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda intarziere transfer auto dintr-un sector in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda intarziere transfer auto dintr-un sector in altul.

Buna ziua,

Societatea la care lucrez si-a schimbat adresa sediului social anul trecut din sectorul 3 in sectorul 2. S-a facut transferul la registrul comertului si la administratie, dar s-a omis transferul masinilor societatii. Acum am vrut sa platim impozitul pt. masini la sectorul 3 si sa le transferam la sectorul 2. Problema este ca nu vor sa ne primeasca banii, pana nu platim o amenda pentru ca s-a intarziat transferul. Este legala aceasta amenda, nu s-ar putea gasi si alta varianta?

Multumesc.
Camelia
Cel mai recent răspuns: PFA IVAN RAHILA , Consultant fiscal 00:50, 19 Septembrie 2009
cameliaborangic a scris:

Buna ziua,

Societatea la care lucrez si-a schimbat adresa sediului social anul trecut din sectorul 3 in sectorul 2. S-a facut transferul la registrul comertului si la administratie, dar s-a omis transferul masinilor societatii. Acum am vrut sa platim impozitul pt. masini la sectorul 3 si sa le transferam la sectorul 2. Problema este ca nu vor sa ne primeasca banii, pana nu platim o amenda pentru ca s-a intarziat transferul. Este legala aceasta amenda, nu s-ar putea gasi si alta varianta?

Multumesc.
Camelia
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
PFA IVAN RAHILA, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul pe firma la vanzare marfan marfan Buna ziua, Am o firma pe care vreau sa o vand. Pe ea am o masina, pe care insa vreau s-o pastrez. Stiu ca se face vanzarea de la pers juridica la pers ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet ContSters57430 ContSters57430 Buna ziua, Societatea la care lucrez si/a mutat sediul din Bucuresti in Ploiesti. Am inregistrat schimbarea la Registrul Comertului si am obtinut noul ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl pentru care s-a primit termen de judecata la onrcb 20 mai 2010! alina72 alina72 Buna ziua, am depus astazi la ONRCB cerere de suspendare temporara a activitatii firmei.Termenul de judecata este de 20 mai 2010! Intrucat firma numai are ... (vezi toată discuția)