avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie constructie

Detin o casa veche ( trebuie demolata) din paianta racordata la electricitate, apa, canalizare, intentionez in locul acestei case sa aduc containere maritime din care sa fac casa de locuit . Este necesar Autorizatie de constructie sau proiect, avize...?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 15 Aprilie 2017
Daca intentionati dezafectarea zonei,este necesara autorizatie de demolare
Daca intentionati instalarea de module containere cu destinatia de locuinta care sa fie racordata la utilitati ,este necesar sa executati platforma betonata-pentru care este necesar proiect tehnic,autorizatie constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare containere de locuit profadeinfo22 profadeinfo22 Am cumparat doua containere modulare pentru locuit si le-am amplasat pe terenul proprietate personala, pe care nu am nici o alta constructie si nu il am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Constructie lemn tip cabana pe fundatie suprafta 16 mp - teren intravilan ( extraurban ) vladvlad1986 vladvlad1986 Buna ziua! Pentru o cabana din lemn mica cu fundatie iti trebuie autorizatie ? terenul este la tara (extraurban) Multumesc! (vezi toată discuția)