avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parinti cu boli psihice
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parinti cu boli psihice

buna ziua, o intrebare.am ambii parinti cu grave probleme psihice, fac o gramada de lucruri prin care pot distruge, pot da foc,se pot rani pe ei sau pe altii .Sint agresivi, ameninta, arunca cu pietre, da cu cutitul..etc. Am incercat sa ii duc la un control psihiatric dar refuza , spunind ca eu am aceste probleme, nu ei !! Deja problemele create de ei sint foarte mari, inclusiv financiare si materiale.Care ar fi procedura legala prin care se poate atesta starea lor psihica si faptul ca discernamintul este minim..si ce as putea face mai departe?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:05, 17 Aprilie 2017
Initial contactati autoritatea pentru protectia copiluluicare detine compartiment si inspectori specializati pentru verificat astfel de situatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin ... ursusadrian ursusadrian Buna ziua, Astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin cunoscut cu afectiuni psihice,Am depus plingere , am dat o declaratie la politie cum s-a ... (vezi toată discuția)
Parinti cu tulburari psihice, revocare donatie marin75 marin75 In urma cu circa 5 ani am primit de la parintii mei prin donatie un imobil si 2 hectare de pamint arabil. Acum, starea lor psihica este degradata foarte mult, ... (vezi toată discuția)