avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata nescazuta la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata nescazuta la intretinere

Daca am platit in luna februarie o suma la intretinere si dupa cateva zile am fost si am mai facut o plata nu era normal ca la afisarea intretinerii pe luna martie sa se vada plata?exista vreo data limita in care poti achita intretinerea??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:17, 18 Aprilie 2017
astfel de probleme se rezolva discutand cu administratia.
Data limita de achitare a cotelor lunare de intretinere legal se consemneaza pe fiecare lista de intretinere,unde se consemneaza data afisare si data scadenta
poate fi situatia ca intretinerea luni curente sa fie egala cu ce ati platit in februatie si in acest moment aveti de plata aceiasi suma cu listele trecute sau se poate intampla ca admin sa introduca datele ,pe calculator cand a pregatit listele curente ,inainte de plata dvstra.
De regula ,administratorul,casierul cand incheie chitanta justificativa pentru percepere c/v intretinere lunara bifeaza in lista de intretinere apartamentele/proprietarii care au facut plata
Se mai ridica problema ca initiatorul topicului a precizat
Daca am platit in luna februarie o suma la intretinere si dupa cateva zile am fost si am mai facut o plata
,fara sa precizeze daca platile facute in februarie reprezentau c/v integrala sau partiala intretinere ,acopereau c/v intretinere ianuarie,sau luna anterioara ,daca erau sume cu titlu de restanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere prin contul bancar al asociatiei bizman bizman La plata intretinerii prin contul bancar al asociatiei se mai taie chitanta de catre asociatie? (vezi toată discuția)
Probleme administrator dani el dani el Buna seara, pe data de 1 martie 2018 am semnat un contract de vanzare - cumparare pentru un apartament. Fostul proprietar a adus o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Legat de cheltuieli intretinere la bloc aelemarac aelemarac 1. Daca pe lista cu consumul de apa pe luna iunie, depus in casuta postala a asociatiei de locatari, am trecut si numarul de persoane din apartament (care se ... (vezi toată discuția)