avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire mandat administrator Firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire mandat administrator Firma

Buna ziua,
Hristos a Inviat!

Astazi mi-am adus aminte sa verific toate actele firmei si am constat faptul ca mi-a expirat de prin Ianuarie mandatul de 4 ani din Actul Constitutiv.

Prin urmare ar trebui sa il prelungesc pe o perioada nedeterminata (habar nu am de ce avocata nu a facut asa atunci cand am infiintat firma in 2013)

Sunt din Bucuresti si am inteles ca trebuie sa merg la Registrul Comertului de la Muncii pentru a-mi prelungi mandatul insa nu stiu mai multe detalii si este oarecum urgent.

Imi poate oferi cineva niste detalii concrete, va rog?
Cu ce acte sa merg, ce sa fac acolo, o suma sau... mai stiu eu ce alte birocratii romanesti.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiMih , utilizator 00:46, 18 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator firma anelisagreeb anelisagreeb Buna ziua, As dori sa ma ajute si pe mine cineva care stie exact ce trebuie sa fac ca sa prelungesc mandatul de administrator la firma pe care o detin. ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator andreea20ro andreea20ro pentru prelungirea unui mandat expirat al administratorului ce trebuie intocmit? mai este nevoie de specimen de semnatura,decizia administratorului si act ... (vezi toată discuția)