avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul pensie si salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul pensie si salariu

In curand voi indeplini varsta de pensiunare. Sunt bibliotecar, angajatorul doreste mentinerea mea in activitate. Cum se procedeaza? Mi s-a spus ca va trebui sa sustin un nou concurs pentru ocuparea postului.
Cel mai recent răspuns: sanda1956 , utilizator 11:16, 18 Aprilie 2017
Fiind vorba despre sectorul bugetar, angajarea dvs dupa incetarea vechiului c.i.m. se poate face numai prin examen/concurs.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil la varsta pensionarii dar... macmillan macmillan Buna ziua. Va prezint urmatorul caz concret. Contabilul institutiei noastre, desi e la varsta pensionarii (in data de 1 iulie ac, se organizeaza concurs), nu ... (vezi toată discuția)
Legea nr.134/2014 Danaioana Danaioana Buna dimineata, Referitor la Legea nr.134/2014, ce se intampla cu un angajat- institutie publica- care indeplineste varsta standard de pensionare si stagiul ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in clipa in care primesti decizia de pensionare la limita de varsta si doresti sa fii reangajat in continuare? carmennecula carmennecula Buna ziua, Cazul pe care il aduc in atentia dumneavoastra este unul din sistemul invatamantului universitar de stat. Colega mea si-a depus actele pt dosarul ... (vezi toată discuția)