avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... arhiva asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

arhiva asociatie proprietari

asociatia noastra a dat in judecata pe fostul presedinte pentru recuperarea arhivei asociatiei perioada 2009-2015.mentionez ca din ianuarie 2015 fostul presedinte a anuntat ca vrea sa renunte la functie.acesta a incercat in cadrul mai multor adunari generale facute in perioada ianuarie-iunie 2015 sa predea arhiva dar nimeni nu a vrut postul de presedinte mai mult nimeni nu a vrut sa preia arhiva,comitet,cenzori.mentionez ca este un bloc de garsoniere,fost camin si nu avem un loc amenajat pentru pastrarea actelor.in iunie 2015 fostul presedinte a vandut garsoniera si cu greutate a convins un membru al comitetului sa ia macar actele asociatiei,acte constituire,contracte furnizori,stampile,chitantiere pentru a putea functiona in continuare dar a fost obligat sa plece cu arhiva dupa el.in momentul acela asociatia era la zi cu furnizorii mai putin radet care era sistat de 10-11 ani .acum noua conducere vrea arhiva dar fostul spune ca nu a avut unde sa o pastreze in conditii bune si ca aceasta a fost distrusa.intrebarea mea ar fi urmatoarea- dat fiind faptul ca am deschis proces pentru recuperare dar el nu mai are arhiva ce risca fostul presedinte? vor fi trasi la raspundere si fostii membri de comitet care au refuzat preluarea arhivei? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2017
iogene, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 23:17, 19 Aprilie 2017
in mod normal. dupa trei ani se putea casa arhiva.
Fireste, cu documente clare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita gigif gigif hristos a inviat! As.de proprietari este sub executare silita din octombrie 2005 datorita neachitarii sumelor datorate la radet(incalzire ... (vezi toată discuția)
Arhiva asociatiei? Olteanu Loredana Olteanu Loredana Socrul meu a fost administrator destul de mult timp şi acum 3 ani a predat situaţia altui administrator. Problema este ca dosarele adunate în ani nu le ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani asociatie de proprietari Georgeta2016 Georgeta2016 Buna ziua, ieri am aflat de la cenzor ca exista o gaura=lipsa de 19000 lei adica 190000000 milioane vechi in gestiunea asociatiei de proprietari si ea exista ... (vezi toată discuția)