Buna ziua! Sotul meu a decedat acum 13 ani,a lucrat 2 ani si jumatate, nu era in campul muncii cand a decedat, avem o fiica de 14 ani. Eu am un venit de 2300ron. Fetita are dreptul la o pensie de urmas?
Da. Trebuie sa mergeti la casa de pensii cu urmatoarele acte in copie: buletinul dvs, certificatul de nastere al fetei + buletinul ei, certificatul dvs de nastere si de casatorie, certificatul de deces, copie dupa actul constatator al decesului ( cauza decesului - acest act s-a oprit la starea civila cand vi s-a eliberat certificatul de deces - eventual mergeti la starea civila si vedeti daca va poate da o copie xerox), copie si original dupa carnetul de munca al sotului decedat si dupa livretul militar al acestuia.
Pensie de urmas
dia_claudia87
tatal meu a decedat de 1 luna, parintii mei sunt divortati de cand aveam eu varsta de 2 ani. nu am mai tinut legatura. acum am 23 de ani si sunt studenta. as ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas
ciungu
Buna dimineata,
Nepoatei mele i-a murit sotul lasand in urma doi minori.
Ei sunt despartiti in fapt de aproximativ 12 ani,iar rudele nu vor sa-i dea copie ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas
crisn
Buna ziua,tatal meu a decedat la varsta de 52ani in anul 2006,pana in la 1 aprilie 2001 a avut grupa de munca la un combinat chimic,in momentul decesului nu ... (vezi toată discuția)