avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

Buna ziua! Sotul meu a decedat acum 13 ani,a lucrat 2 ani si jumatate, nu era in campul muncii cand a decedat, avem o fiica de 14 ani. Eu am un venit de 2300ron. Fetita are dreptul la o pensie de urmas?
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 20:12, 18 Aprilie 2017
Da. Trebuie sa mergeti la casa de pensii cu urmatoarele acte in copie: buletinul dvs, certificatul de nastere al fetei + buletinul ei, certificatul dvs de nastere si de casatorie, certificatul de deces, copie dupa actul constatator al decesului ( cauza decesului - acest act s-a oprit la starea civila cand vi s-a eliberat certificatul de deces - eventual mergeti la starea civila si vedeti daca va poate da o copie xerox), copie si original dupa carnetul de munca al sotului decedat si dupa livretul militar al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas dia_claudia87 dia_claudia87 tatal meu a decedat de 1 luna, parintii mei sunt divortati de cand aveam eu varsta de 2 ani. nu am mai tinut legatura. acum am 23 de ani si sunt studenta. as ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas ciungu ciungu Buna dimineata, Nepoatei mele i-a murit sotul lasand in urma doi minori. Ei sunt despartiti in fapt de aproximativ 12 ani,iar rudele nu vor sa-i dea copie ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas crisn crisn Buna ziua,tatal meu a decedat la varsta de 52ani in anul 2006,pana in la 1 aprilie 2001 a avut grupa de munca la un combinat chimic,in momentul decesului nu ... (vezi toată discuția)