avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum aflu daca lucrez legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum aflu daca lucrez legal?

Buna ziua! Pe data de 1 aprilie am inceput munca la un magazin,pe postul de vanzatoare,dar pana in momentul de fata nu am semnat niciun contract,nici eu,nici colega mea de tura,iar de fiecare data cand intrebam oamenii se fac ca ploua.Mi s-a spus ca de la 1 aprilie voi lucra cu contract,dar astazi am verificat asigurarea de la cnas unde apar ca neasigurata.Unde pot verifica daca lucrez legal,exista posibilitatea ca statutul de asigurat medical sa se actualizeze greoi si din aceasta cauza sa imi apara asa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 19 Aprilie 2017
Puteti solicita de la ITM un extras Revisal si vedeti daca au transmis sau nu c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in revisal: este valabil? ancys ancys Buna ziua, De curand m-am angajat la o firma pe postul de asistent manager, dar la angajare am redactat doar o cerere de angajare, semnata si datata de ... (vezi toată discuția)
Bună seara . lucrez la o firma dhl, mie mi-a făcut contract ... Cristianspataru07 Cristianspataru07 Bună seara . Lucrez la o firma DHL mie mi-a făcut contract pe livrator / șofer dar eu nu am permis și lucrez in depozit la colete tura după amiază și de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat perioada de proba la un angajator si nu ... Bogdan19-86 Bogdan19-86 Buna ziua. Am terminat perioada de proba la un angajator si nu apar ca angajat pe CNPP. La CNAS apar ca asigurat. Este posibil sa nu fi inregistrat contractul ... (vezi toată discuția)