Buna ziua. Sunt nascuta in august 1960, angajata din noiembrie 1982. Am lucrat cu grupe de munca : 3 ani si 9 luni in GR II si 13 ani si 4 luni GR I de munca. S-au facut restructurari in sistemul unde am lucrat si in martie 2013 am demisionat. 2013-2014 am fost in somaj pana in luna mai iar in august 2014 m-am angajat pana in prezent. Am intrebat la Casa de Pensii de unde apartin , cand pot iesi la pensie , dar mi-i s-a raspuns sec ca sunt tone de dosare de pensionare in lucru si nu are cine sa-mi calculeze. Dupa calculele mele, reducerea ar fi de 6 ani si 6 luni conform grupelor de munca.Nu am adeverinta de vechime, spor, grupe,etc. (se elibereaza in aprox 1 an de la cerere), nu am nici adeverinta cu stagiul de cotizare( mi-i s-a spus ca nu mai este nevoie sa o solicit eu, se va intocmi de catre Casa de Pensii si se va adauga dosarului de pensionare ). Prea multe nu mai stiu ce as putea sa va mai spun,. Intrebare: cand pot sa ies la pensie? Multumesc anticipata celor care vor sa ma ajute. Sanatate.
Pensie
JecuElena
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific data iesirii mele la pensie.
Sunt femeie, nascuta la 17 aug.1958.
Am 34 de ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata
KarlaS
Buna ziua,
Sunt nascuta in august 1960, am 35 de ani vechime, dintre care 16 la grupa a II-a si 3 copii.
As dori sa stiu cand pot iesi la pensia ... (vezi toată discuția)