avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partenera mea este minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partenera mea este minora

Bună ziua. Partenera mea este minora are 17 ani și 9 luni. Ea ar vrea sa se mute la mine dar părinți ei nu sunt de acord...
Daca se multă fără acordul lor la mine poate sa vina sa o ia cu politia? Și ce riscuri sunt dacă se întâmplă acest lucru. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters391622 , utilizator 10:12, 21 Aprilie 2017
Nu mai puteti astepta 3 luni, ca sa implineasca 18 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei persoane de 16 ani frodo2014 frodo2014 Am mai vazut discutii referitoare la acest subiect, insa nimic concret sau nimic recent. Vreau sa vorbim doar pe baza noului cod civil si penal si sa primesc ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ... emanuel17.12 emanuel17.12 Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ani suntem împreuna de 6 luni amândoi suntem încă in liceu iar eu lucrez part time amândoi ... (vezi toată discuția)