Justitiarul711 a scris:
Faceti o noua solicitare PAGINA WEB: www.pasapoarte.mai.gov.ro
Email: dgp.relatiipublice@mai.gov.ro
Am trimis citeva emailuri la cetatenie@just.ro si drco@mae.ro. De la Cetatenie@just.ro Mi-a venit urmatorul raspuns, citez:
"Bună ziua,
Întrucât menționați că este vorba de soluționarea unei cereri pe care ați depus-o la ambasada României la Londra, vă rugăm să vă adresați ambasadei României la Londra, întrucât instituția noastra nu are competențe asupra ambasadelor, sau detaliați situația, dacă considerați că ne privește, întrucât din cele scrise de dvs. nu reiese decât că sunteți cetățean român(conform afirmației dvs.) și că ați depus o cerere la Londra la ambasadă (nu menționați ce fel de cerere și etc.)
Cu stimă,
Autoritatea Națională pentru Cetățenie "....
Dar azi m-a sunat un domn de la Directia Afaceri Consulare, care a fost mai intelegator si mai dragut. Mi-a spus ca ei sunt intermediari intre Ambasada si Sectia Generala de Paspoarte, si desi nu-mi poate da raspuns personal (cind ajunge), imi poate telefona sa-mi spuna ca a venit raspuns si e trimis la ambasada (care o sa ma anunte). Cind am intrebat cam cit dureaza (din experienta lui), a spus ca nu e timp exact, dar foarte curind, ca deja sunt 6 saptamini...Promitator...astept cu mare speranta.
Sper sa primesc raspunul la timp, caci pe 12 Mai toate documentele mele trebuie sa ajunga la Chisinau. Fratele are programare de la Ambasada sa-mi transcrie certificatului de nastere....:rtfm: