avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... 2 CNP-uri valabile
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

2 CNP-uri valabile

Spuneti-mi va rog la ce instant sa ma adresezi caci am 2 CNP-uri: unul dat cu (re)dobindirea cetateniei romane in 2001, inscris in pasaport, si al 2-lea cind mi-au transcris certificatul de nastere la ambasada Romana in Chisinau.

Sunt in Marea Britanie la moment, m-am adresat la consulatul din Londra, dar deja de 3 saptamini nu vine raspuns....si ii scriu consului o data pe saptamina...azi mi-a spus sa nu mai fac presiuni....daca nu pe el, pe cine?#-o
#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:02, 17 Iulie 2017
De regula primul ramane valabil. Aveti rabdare cel putin 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificarea cetateniei romane dobindita in 2001 Oriela Oriela Buna ziua, Am o situatie neobisnuita si inafara de informatii utile pe care poate nu le cunosc inca, as vrea sa aduc la evidenta altora posibil in aceiasi ... (vezi toată discuția)
2 cnp-uri. ce e de făcut ca să rămân cu unul singur? Oriela Oriela Am dobindit cetatenia romana in 2001. Am primit pasaportul care are un CNP. a expirat in 2006, acum incerc sa il reinnoiesc. Am facut transferul ... (vezi toată discuția)
Pasaport roman expirat Victoria hincu Victoria hincu Buna ziua. Consulatul roman din Milano a refuzat cererea de eliberare a pasaportului obtinut in 2012, pentru ca nu am prezentat dovada cetateniei.Am luat ... (vezi toată discuția)