avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bunurile folosite in baza unui contract de comodat se ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bunurile folosite in baza unui contract de comodat se inscriu in Registrul Inventar? (I.I.)

Am un I.I. si urmeaza sa inchei un contract de comodat pentru un autoturism si o remorca pe care le voi folosi in activitate. Intrebarea mea este daca aceste bunuri le voi inscrie in Registrul Inventar, si daca da, la ce valoare?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 21:05, 27 Aprilie 2017
nu. doar bunurile pfa ului se trec acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Cu ce trebuie completat registrul inventar (sunt titularul unei intrepr.indiv.)? (vezi toată discuția)
Completare registru inventar dan_alex dan_alex Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie trecut si cum in registrul inventar pentru PFA. Ca PFA am achizitionat de-a lungul activitatii consumabile IT, ... (vezi toată discuția)