avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... HĂRȚUIRE de Persoana si Familie Poliția implicata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

HĂRȚUIRE de Persoana si Familie Poliția implicata

Buna ziua!

Doresc sa cer Sfatul unui Specialist Eu si Familia mea suntem Hărtuiti zilnic. de o ORGANIZAȚIE/ Grupare ? Comunitate ?
care implica Vecini, Organe ale Poliției Locale
Tatal meu este chemal la Politie si implicat intr-un Accident rutier (pe care nu l-a provocat el, a fost Un vehicul care s-a izbit cu viteza in masina lor.
Mama mea este chemata ca Martor sunata de diverse Nr Agenti cu nr ascuns sa dea Declaratii.

Pana aici as putea trece la categoria. Accident - Se respecta Legea etc

Eu am fost chemata de 3-4 ori in ultimele 3 luni la Poliție, fie ca Martor fie din Stiuatie de Conflict pe care ”Comunitatea” de Vecini bine voitori in care traiesc incearca, ATENTIE ZILNIC. sa ma provoace sa fac ceva VIOLENT

Am depus Plangeri . la Asociatia de proprietari.
Cred ca aceste Personaje vor sa ne dea/ Ma dea afara din Casa ca sa le ramana lor proprietatea. Am fost Hartuita de la ÎNCEPUT de cand am ajuns sa stau in aceasta zona si in PROPRIA CASA pe care am Acte. (pe numele Familiei mele)

Ultimele Evenimente m-au facut sa imi dau seama, ca este ceva mai MULT de atat, un fel de HĂRȚUIRE ÎN GRUP si PRESIUNE asupra mea, ca sa plec din propria locuinta. Porneste de la Vecinul de sus, persoana caruia nu ii mai ajung Averile si vrea (cred) sa puna Stapanire CU FORȚA SAU NU , și cu Ajutorul Poliției locale. și sa ma dea afara din casă

Se Întampla Incidente ca.

-BĂTĂI ÎN UȘĂ. CU PUMNII PICIOARELE ...SCANDAL ZILNIC SUNT ”DERANJATI” de Ceva...
-ZILNIC CAUTA CONFLICT SCANDAL.. sau Ma provoaca sa fac ceva violent.

Am Chemat si Poliția dar mai mult de o ”Sanctiune” si o Mustrare nu i-a facut, si eu trebuie sa stau cu Nebunii în Continuare.
Au Încercat și Încearca sa intre cu FORȚA in Apartamentul meu si Poliția locală spune ca ”nu e cine știe ce” ”nu au nici o Dovada” desi i-am si Filmat pe Indivizi.

Sunt Urmărita Zilnic pe Stradă, de diverse persoane dubioase, Masini cu geamuri acoperite si chiar si Masini de Politia locala

AS VREA SA ÎNTREB ESTE LEGAL ca. ACEASTA ”COMUNITATE” SA PUNA PRESIUNE PE MINE ȘI PE FAMILIA MEA, CA SĂ FIU FORȚATĂ SA PLEC Din propria Locuința ???

ESTE LEGAL CA SĂ SUPORT ZILNIC JIGNIRI AMENINȚĂRI ABUZURI din partea Respectivilor Vecini desi am facut plangere, si POLIȚIA SĂ NU VADA NIMIC ?

Măine Poimăine intra peste mine în casa sa ma Bată sa ma omoare.

LA CINE AȘ PUTEA SĂ APELEZ , DACĂ ACEST INDIVID ESTE SUSȚINUT DE POLIȚIA LOCALA ?? ÎI POT DA ÎN JUDECATA ??

Practic încearca sa ma dea Afara din Casa si desi am Reportat si am incercat cand apelez la Politie, ba din contra ma trezesc Hartuita si Urmarita si de masinile lor prin oras!

ESTE ABUZIV SI ILEGAL acest COMPORTAMENT :(

Va Rog am nevoie de parerea Cuiva care cunoaste Legea mai bine ca mine, CUM AS PUTEA ATACA ACESTI INDIVIZI care ÎNCEARCA SA MA DEA AFARA DIN PROPRIA CASA, prin HĂRȚUIRE ABUZ PSIHOLOGIC ??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ella101 , utilizator 03:38, 3 Noiembrie 2020
Plângere penală la sediul poliției române ( nu locale ) sau direct la parchet. Discutați cu un avocat pentru a vă ajuta cu mai multe sfaturi.
Va Multumesc pt raspuns!
De asta am si postat
Buna seara! De acelasi tratament are parte si unchiul meu in varsta de 76 de ani. Nu are pe nimeni , sotie, copii. El acum a ajuns sa aiba probleme psihice ( presunpun ca exista un fond de pe urma caruia s-a produs alterarea sanatatii lui psihice). Imi spune ca a fost si este provocat de catre vecini sa devina violent, ajungand sa primeasca amenzi, internari la psihiatrie). La fel spune ca sunt mai multe familii. Culmea ca cei de care spune sunt si martori in procesul deschis de asociatia de locatari impotriva lui pentru a-l pune sub interdictie.Oare este o noua practica a "vanatorilor de averi" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte în familie și hărțuire din partea tatălui. am soluții să-i împiedic vizitele la domiciliul meu? Empleh Empleh Salutare! De cand sunt mica am crescut intr-un mediu plin de certuri si batai, conflicte intre parintii mei care m-au inclus cu forta in problemelelor si am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva hartuirii? luteciprian luteciprian as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ? mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici ... (vezi toată discuția)
Vatamare psihica? dnb dnb este vreo lege care ii pedepseste pe cei care contribuie la declansarea unei boali psihice a unui om? (vezi toată discuția)