Buna ziua!In urma divortului din 2015,sotul a ramas in apartamentul dobandit in timpul casatoriei.Eu am plecat cu copilul la mama.In acest moment exista un dosar prin care cer partajul.Dar,din motive financiare ,as vrea sa stiu daca am dreptul fizic sa locuiesc inpreuna cu copilul meu(5 ani) in acel apartament pana la momentul efectuarii partajului?!Fostul sot locuieste acolo cu concubina de cand am plecat eu.Eu as vrea sa inchiriez apartamentul meu(dobandit in urma decesului parintilor,divortata fiind) pt a reusi sa ies din impasul financiar.El sustine ca nu am nici un drept acolo si sa nu indraznesc sa apar la usa ca iese urat.Mentionez ca a facut renovari in apartament si sustine ca prin asta a obtinut dreptul deplin asupra apartamentului
Aveți în continuare drept de proprietate, însă acum locuieste el acolo pt ca dvs v-ați mutat.
Va trebui sa cereți în instanță reintegrare în spațiu.
Puteți sa îl notificați sa va lase sa intrați, iar în caz contrar sa ii cereți despăgubiri pt lipsa de folosință.
Buna ziua
Roxana dinu
Nu ma m-ai inteleg cu sotul in nici o privință el sta mereu plecat de acasa eu stau zi de zi singura,eu nu am voie sa ies singura.Asi vrea sa plec inafara ... (vezi toată discuția)