avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Solicitare informație
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Solicitare informație

În cazul solicitări unei expertize judiciară contabilă, se poate cere determinarea cotei indivize după care s-a făcut calculul cotelor de întreținere ( aceasta fiind eronată pe listele de plată)?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:36, 20 Aprilie 2017
Bună ziua,

La stabilirea obiectivelor expertizei puteți cere ce doriți, instanța va admite obiectivele stabilite de dvs sau le va schimba, dacă e cazul.

Succes,
Calculul la intretinere in cadrul asociatiei de proprietari nu se face pe cota indiviza ci pe baza citirilor daca exista masuratori pe apa rece, apa calda, gaze, respectiv pe numar de persoane (gunoi) sau pe apartament pentru cheltuieli administrative.
O expertiza poate certifica cota indiviza, dar nu este utila pentru stabilirea cheltuielilor de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Calcularea intretinerii elenaradulescu1 elenaradulescu1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de tabel pentru intretinere? Acest tabel este folosit de toti administratorii de bloc sau fiecare isi ... (vezi toată discuția)