Buna ziua. Suntem in proces cu un batran(84 ani) avand ca actiune rezilierea unui CVC cu clauza de intretinere.Desi a pierdut pana acum un proces iar acum se afla in recurs la al doilea, acesta nu se resemneaza usor.Pe langa scrisorile pe care le trimite politiei,am gasit nu de putine ori ciorne sau scrisori rupte adresate judecatorului, in care batranul incearca sa impresioneze si sa aduca lamuriri vis-a-vis de actiunea formulata.Acesta mai mentioneaza in una din scrisori ca daca nu ar fi fost linistit i-ar fi scris din boxa acuzatilor sau din penitenciar urmare probabil a savarsirii infractiunii de crima importiva noastra.Intrebarea este:
Ne ajuta cumva in recurs sau la urmatorul proces aceste inscrisuri?
Ce se intampla cand un tribunal primeste astfel de scrisoare?Exista si un raspuns?Va multumesc
Instantele, nu cred ca vor da curs unor astfel de scrisori...poate daca ar fi fost un memoriu adresat CSM, ar fi primit si un raspuns. Insa ar fi trebuit , ca in cuprinsul acestui memoriu, sa se "planga" de activitatea unui magistrat (Judecator de exemplu) si nu sa ceara "partinire".
Posibil ca inscrisurile sa va fie de folos daca doriti sa dovediti reaua-credinta a reclamantului, exercitarea cu rea-credinta a drepturilor procedurale, netemeinicia afirmatiilor/sustinerilor acestuia.
Parerea mea este sa va axati pe aspectele "practice" ale dosarului , pe indeplinirea de catre dvs a obligatiilor asumate si pe reaua-credinta a reclamantului!
B-) Nu va consumati energia in chestiuni care nu pot genera rezultate de nici o natura!