Ieri pe data de 19.04.2017, am solicitat reinnoirea cartii mele de identitate (cea pe care o am a expirat), si am depus toate documentele necesare.
Problema e ca nu pot merge ulterior sa o ridic (la data precizata de eliberare), deoarece nu voi fi in tara la data respectiva, si nici nu am timp sa eliberez procura pentru parintii mei ca sa o ridice.
Intrebarile mele sunt: se va intampla ceva cu noua mea carte de identitate? Va fi anulata sau ceva de acest gen? E vreo problema daca o voi ridica eu ulterior cand voi veni anul viitor in tara (cand voi avea concediu)?
Buna seara,
Puteati sa solicitati procedura de urgenta si se rezolva.
Nu se intampla nimic dar nu puteti merge maine dimineata la un notar sa faceti imputernicire?
nu se anuleaza C.I.
Va multumesc mult pentru raspuns :) M-am linistit. Sincer, nu prea vreau acum sa ma complic cu procura. Oricum, pasaportul meu e valabil pana in Feb 2020 :)
Daca nu se anuleaza CI, atunci e perfect. O voi ridica anul viitor, cand voi veni in concediu de Paste, si daca trebuie sa platesc vreo amenda atunci o sa o platesc :)
Buletin romanesc
gina1978
buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)