avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Cum pot recupera restul de 3 tranșe in condiția în care ANAF zice ca s-au sistat plățile
Cel mai recent răspuns: Hamann , utilizator 19:56, 2 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara, unde introduc o actiune in instanta recuperare taxa, daca eu am achitat taxa auto la directia fiscala o orasului Salonta jud.Bihor, iar domiciliul il am in Timisoara, jud.Timis? La Tribunalul Bihor sau Tribunalul Timis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto - diverse aspecte Hamann Hamann 1. Buna seara, tot prin instanta pot recupera in prezent o taxa auto platita in august 2010 si una in august 2012? Termenul de prescriptie e 5 ani? Ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Cum formulez chemarea in judecata ca-mi retine ilegal cotizatia la sindicat si fond greva, fiind nesindicalist si am notificat ca nu consimt retinerea ? Titi Perescu Titi Perescu Buna ziua . Ma numesc Perescu Petru , si doresc sa actionez in judecata CFR CALATORI - Serviciul R.U.O. al Regionalei CFR CALATORI TIMISOARA, respectiv Biroul ... (vezi toată discuția)
Exista taxa de mediu in 2005 ContSters42601 ContSters42601 Buna seara! Un amic a cumparat o masina adusa din germania si inmatriculata in tara in jud.Timis in martie 2005. Intre el si titularul din cartea de ... (vezi toată discuția)