avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot obtine o copie legalizata de pe hotarirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot obtine o copie legalizata de pe hotarirea judecatoreasca de divort ptr intabulare apartament?

Buna ziua.
Am divortat in 1993 obtinand apartamentul in care locuiesc in prezent prin hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila - am o copie legalizata.

Nu am facut intabularea acestui apartament la Oficiul de cadastru, iar ca sa o fac se cere copie legalizata de pe hotarirea judecatoreasca. Daca o las pe cea pe care o am, ramin eu fara acest act la dosar si nu as vrea.

De unde si cum pot obtine alta copie legalizata a hotaririi judecatoresti de divort prin care mi se atribuie mie apartamentul respectiv
- la un notar - fac copie legalizata de pe copia mea legalizata? se poate asa?
asa ar fi mai simplu
- sau solicit o copie legalizata de la judecatoria sector 3 unde a fost procesul?

Cum se procedeaza in acest caz (solicitare de la judecatorie) ce acte mai trebuie in afara de cerere si copie de pe actul meu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alo2016 , utilizator 10:36, 21 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre o hotarire definitiva si una irevocabila ratataru ratataru Buna ziua Am si eu o problema si doresc sa ma sfatuiasca si pe mine cineva. Parintii mei au divortat in anul 1982, casa a ramas mamei conform hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren f71l82m28 f71l82m28 Buna ziua! Bunicul meu detine impreuna cu fratele sau un teren pe care il mostenesc de la parinti. Au mers in instanta pentru impartirea terenului si au ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Am intentat actiune de uzucapiune pentru casa si terenul parintilor mei si urmeaza sa primesc hotararea in care am castigat aceasta cauza .V-as ruga ... (vezi toată discuția)