avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suprafaţa locativă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suprafaţa locativă

Care este suprafaţa un apartament care se i-a pentru calculul contribuţiei lunare individuale la întreţinere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:20, 21 Aprilie 2017

In contractul de vazare cumparare al apartamentului, daca va uitati cu atentie, o sa gasiti notiunea de suprafata utila, adica suprafata tuturor camerelor, a holurilor, a debaralelor.
Nu intra in categoria suprafetelor utile balconul, logia, suprafata pragurilor, suprafata ocupata de sobe (daca aveti asa ceva).
De obicei aceste documente sunt insotite de o schita a locuintei, schita mai are si o situatie centralizatoare cu suprafetele enumerate mai sus si un total, din care sup. utila....

Puteti cere informatii si la asociatie.
La calculul cotelor lunare de intretinere se ia in considerare suprafata utila a apartamentului care este precizata inclusiv in documentul de achiztie bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafete utile diferite pentru apartamente de acelasi fel andrei_70 andrei_70 Intr-un bloc de 16 locuinte este posibil ca pe un tronson pe care se gasesc apartamente cu 2 camere sa aiba suprafata utila diferita desi apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila Radu1955 Radu1955 Buna seara, Va adresez urmatoarea intrebare: terenul unei case face parte din suprafata utila a acesteia? (vezi toată discuția)