avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Ce pot face dacă nu primesc Pensie alimentară desi sunt divortata de 6 ani, si pe deasupra mai am si poprire pe salariu pentru un credit la care am semnat ca coplatitor, de 3 ani.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:13, 21 Aprilie 2017
Puneti in executare hotararea prin care e obligat la plata pensiei prin intermediul unui executor. Veti putea obtine insa doar pensia pe ultimii 3 ani, pt restul intervenind prescriptia.

In privinta banilor pe care ii platiti veti putea solicita obligarea celuilalt codebitor la plata a 1/2 din sumele deja platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar duncan duncan Acum doi ani am luat un credit ipotecar impreuna cu prietena mea ca si codebitor. Dupa un timp ne-am si casatorit.La aproape un an am divortat ea renuntand la ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor credit lucia horhoiu lucia horhoiu buna ziua ,am problema si anume :in perioada cand am fost casatorita(acum sunt divortata)sotul meu a contractat un credit la care am semnat ca si ... (vezi toată discuția)