avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme bloc nou

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. De aproape 2 ani m-am mutat in bloc nou. Dezvoltatorul a respectat toate termenele, si absolut totul a fost in regula (avem si cartea constructiei). Au aparut cateva probleme dupa un an: in curtea interioara betonul a inceput sa se macine; fiind o zona de case unii dintre vecini se plang ca presiunea apei este slaba (blocul are 3 etaje, dar eu nu am aceasta problema), mentionez ca in zona dezvoltatorul este (din cate imi amintesc) la al 4-lea bloc, deci stia la ce sa se astepte (mai sunt si alte cateva probleme). Avand in vedere ca blocul este inca in garantie (2 ani), imi puteti spune ce am putea face (ca asociatie sau in particular) pentru a putea obliga dezvoltatorul sa remedieze problemele aparute? A fost pus in tema cu problemele aparute, dar nu a avut nici o reactie pana acum. As aprecia foarte mult un sfat si poate o colaborare in scopul rezolvarii problemelor. Daca aveti alte intrebari, va rog sa imi spuneti! Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2017
cristi1984robu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristi1984robu , utilizator 22:17, 22 Aprilie 2017
cristi1984robu a scris:

.....; fiind o zona de case[,] unii dintre vecini se plang ca presiunea apei este slaba (blocul are 3 etaje, dar eu nu am aceasta problema), mentionez ca in zona dezvoltatorul este (din cate imi amintesc) la al 4-lea bloc, deci stia la ce sa se astepte (mai sunt si alte cateva probleme)..............
Dv. locuiti in acelasi bloc cu vecinii care se plang, ca asa s-ar intelege?

Initial ,in baza garantiei,notifcati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientelor aparute,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor ocazionate de solutionarea in instanta
Da, locuiesc in acelasi bloc.
Aceasta notificare o pot face eu sau un avocat? Mi-ar fi de folos orice sfat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare...m am mutat de curand intrun ... Adrian Chita Adrian Chita Buna ziua! Am si eu o intrebare...M am mutat de curand intrun bloc nou.Am infiintat recent si asociatia de proprietari. Problema este, ca unul din vecini,a dat ... (vezi toată discuția)
Predare/primire partiile comune dupa infiintare asociatie de proprietari george034 george034 Buna ziua, Urmeaza sa fie infiintata asociatie de proprietari in blocul unde am cumparat recent un apartament. Partile comune din blocurile (sunt 2 blocuri ... (vezi toată discuția)