avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Predare/primire partiile comune dupa infiintare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Predare/primire partiile comune dupa infiintare asociatie de proprietari

Buna ziua,
Urmeaza sa fie infiintata asociatie de proprietari in blocul unde am cumparat recent un apartament.
Partile comune din blocurile (sunt 2 blocuri cu subsol comun) sunt aproape finalizate dar raman mai multe neconformitati de rezolvat (vopseaua murdara, rampa de acces in subsol la gris, acces pietonal nefinalizat...).
Intrebarile mele sunt:
- urmeaza sa fie semnat un proces verbal de predare-primire intre dezvolatorul si viitoare asociatie de proprietari pentru partile comune?
- asociatie de proprietari poate notifica in scris dezvoltatorul despre problemele de rezolvat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:50, 15 Februarie 2021
Dezvoltatorul la finalul proiectului,are obligatia legala sa incheie proces verbal de receptie finala,proes verbal d epredare constructie cu garantia aferenta
In situatia in care in perioada d egarantie,apar deficienta,asociatia de proprietari are drept legal sa notifce dezvoltatorul pentru remedieri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces asociatie de proprietari/dezvoltator imobiliar stefanpopa2016 stefanpopa2016 Buna ziua, ma adresez d-voastra cu speranta obtinerii unor informatii.Suntem o asociatie de locatari care inca nu a preluat complexul rezidential de la ... (vezi toată discuția)
Preluare carte tehnica bloc nou stanciu.razvan stanciu.razvan Buna ziua, sunt primul presedinte de asociatie dintr-un bloc nou construit. Intrebarea mea este daca pot prelua cartea tehnica incompleta a constructiei ... (vezi toată discuția)
Obligativitate preluare bloc nou de asociatie de proprietari justmematza justmematza Bună ziua, Anul trecut s-a dat în folosință un bloc nou construit. Blocul este p+ 4 +M și are 2 scări. În prezent, s-au vândut aproapte toate ... (vezi toată discuția)