avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare srl

Bună seara, eu am înființat anul trecut un srl în România și lucrez în Italia unde fac doar prestari servicii sunt zugrav ,nu sunt plătitor de tva, as vrea sa va întreb unde pot verifica contabili clienților mei din Italia autenticitatea srl -ului ,adică pe ce site ? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 16:04, 26 Aprilie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot înregistra în contabilitate în lei, facturile emise în valută - euro, usd etc. (pentru un srl)? ContSters451390 ContSters451390 Bună seara! Am o mare nelămurire în legătură cu emiterea facturilor în valută. În primăvara acestui an, mi-am înființat un SRL cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa platim la stat manuela marinescu manuela marinescu sotul meu lucreaza in italia si vrea sa deschida in romania o societate iar cu patronul din italia sa incheie un contract de prestari servicii , ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)