avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incalcarea drepturilor detinutilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incalcarea drepturilor detinutilor

cand unui detinut cardiac,operat acum 4 luni bypass-nu i se administreza medicamentele prescrise de medicul chirurg si aprobate de medicul penitenciarului unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 20:23, 20 Septembrie 2009
Urgent mergeti in audienta si sesizati si in scris conducerea Agentiei Nationale a Penitenciarelor cu privire la neadministrarea tratamentului.
Solicitati transferul detinutului la un spital penitenciar pentru a urma tratamentul in conditiile de acolo,dar sub supraveghere medicala.
Incercati sa obtineti o noua liberare pe motiv de boala.
Formulati sesizari cu cele petrecute catre presa si audio-vizuala.
MULT SUCCES!
multumesc din suflet.maine dimineata am sa merg la Agentia Nationala a Penitenciarelor iar marti incerc in audienta la medicul sef al penitenciarului Jilava.este condamnat definitiv 2 ani.avem pe rol o cerere de prelungire a intreruperii pedepsei dar cu protestele ne-au dat termen in noiembrie.sper sa rezolv ceva.va multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cere intreruperea pedepsi sau eliberarea rafaels rafaels [b]se poate cere intreruperea pedepsi sau eliberarea din inchisoare pe baza unor documente medicale ?[/b] (vezi toată discuția)
Intreruperea executarii pedepsei din cauze medicale doberv doberv cred ca aici legea a fost facuta (chiar daca par rautacios) doar pentru a mai oferi o portita de scapare pentru cei cu putere. Eu nu cred ca este normala ... (vezi toată discuția)
Motivare amanare a executarii pedepsei RADUGABY RADUGABY cum ma pot motiva legal intr-o cerere pentru amanarea executarii pedepsei. Am citit cerea tip si motivele mele ar fi urmatoarele sotul meu este arestat si el ... (vezi toată discuția)